Uusi EduFocus – psyykkisen valmentajan koulutus käynnistyy maaliskuussa 2022!

Jo seitsemäs EduFocus-koulutussarja pyörähtää käyntiin keväällä 2022. Koulutus koostuu yhteensä kahdeksasta lähiopetuspäivästä, jotka järjestetään Helsingissä Pakilan toimipisteellämme klo 9.00-16.00. Koulutuspäiviin sisältyy vuorovaikutuksellista teoriaopetusta, ryhmätyönohjausta sekä TrainingFocus® -harjoitemateriaalien haltuunottoa. Koulutuspäivissä vierailee myös urheilijoita ja valmentajia. Lähiopetuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy 20 h itsenäistä työskentelyä ja harjoitusasiakasprosessi.

Koulutuksen hinta on 1490 € + alv. 24 % (1847,60 € sis. alv.).  Hinta sisältää opetuksen, ryhmätyönohjauksen, koulutusmateriaalin, TrainingFocus®-verkkolisenssin sekä kahvin koulutuspäivinä.

Koulutus on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja ryhmät ovat olleet poikkeuksetta täynnä innokkaita ja motivoituneita opiskelijoita. Hae siis äkkiä mukaan koulutukseen, viimeistään kuitenkin 15.12.2021 hakulomakkeella (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Lisää koulutuksesta ja tarkat koulutuspäivät löydät EduFocus-koulutuksemme sivuilta. Tästä voi alkaa oma matkasi psyykkiseksi valmentajaksi!

”Olen saanut itseluottamusta, paljon tietoa ja taitoja; hyviä keskusteluja ja uusia näkökulmia. Erittäin asiantuntevat ja huiput vetäjät, oli suuri ilo olla mukana koulutuksessa!” 

Ville Turunen, ammattivalmentaja, salibandy

Koulutusohjelma mahdollisti oman prosessin. Vahvisti psyykkisen valmennuksen osuutta työssäni. Hyödynsin materiaaleja myös psykoterapiatyössäni. Erittäin onnistunut kokonaisuus.

Sari Hakala, psykoterapeutti