Cope on aloittanut yhteistyön SSL Finlandin kanssa ja avannut toimipisteen Turkuun!

Copen palvelut ovat saatavilla nyt entistäkin kattavammin myös Turun alueella Copen aloittaessa yhteistyö SSL Finlandin kanssa. Turun toimipisteemme löytyy SSL Finlandin tiloista, osoitteesta Hiidenkatu 7, 20360 Turku. Turun alueen palveluista vastaa Anna Kilpinen (0408287455, anna.kilpinen@copeoy.fi)

Turusta löydät seuraavat palvelut:

  • Psyykkisen valmentajan vastaanotto
  • Valmentajien työnohjaus
  • Ryhmien ja joukkueiden psyykkisen valmennuksen prosessit
  • Valmentaja- ja asiantuntijakoulutukset
  • SmoothTeam -tiiminrakennus simulaatio fasilitoituna (ks. www.smoothteam.fi)

Avajaistarjouksena tarjoamme kaikista helmikuun 2022 loppuun mennessä sovituista ja toukokuun loppuun 2022 mennessä toteutettavista ryhmäprosesseista ja koulutuksista -15 % ja yksilövastaanotoista -10 %. Tarjous koskee ainoastaan Turun seudulla tehtäviä palveluita uusille asiakkaille.

TERVETULOA PALVELUIDEMME ÄÄRELLE HELSINGISSÄ, TURUSSA JA ETÄNÄ!