Focustreenit hyvässä vauhdissa!

Tammikuussa käynnistyivät Copen ainutlaatuiset psyykkisen valmennuksen ”ryhmäliikuntatunnit”, Focustreenit. Focustreeneissä on viikoittain vaihtuva teema, joka tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä havainnoimaan omia ajatuksia, tunteita ja toimintaa. Moni osallistuja onkin kuvannut Focustreenejä tärkeäksi rauhoittumisen paikaksi kiireisen arjen keskellä, jolloin voi ottaa hetken aikaa vain itselle.

Kiitos! Tosi hyvä setti laajasta aiheesta yhteen tuntiin! Sopivat harjoitteet, sopivasti asiaa. Ja kiitos kaikille keskustelusta ja asioiden jakamisesta!

Teemoihin syvennytään tunneilla tietoiskujen, keskustelun sekä harjoitteiden muodossa. Harjoitteissa pääset itse pohtimaan ja jäsentämään ajatuksiasi ja tunteitasi teemaan liittyen. Osallistujat saavat käytetyt materiaalit myös sähköisesti jälkikäteen käyttöönsä. 

Alkukevään teemoja ovat olleet esimerkiksi Tavoitteenasettelu ja Motivaatio, joita on lähestytty omien, itselle tärkeiden asioiden ja tavoitteiden näkökulmasta. Keskittymisen teeman äärellä pohdittiin, minkälaista on hyvä keskittyminen ja miten palauttaa huomio siihen, mikä on tärkeää nyt. Tunne- ja vuorovaikutustaitojen tunneilla on käsitelty aiheita itsetuntemuksen kautta: miten itse koen tunteita ja minkälainen olen vuorovaikuttajana. 

Focustreenien rakenne on tosi hyvä! Sopivasti tietoa, aikaa omalle pohdinnalle, saa jakaa, jos siltä tuntuu ja aiheet ovat kiinnostavia. Ihan priimaa!

Treenejä on nyt takana jo viidet, ja ne jatkuvat kesäkuun alkuun saakka torstaisin etänä klo 19-20. Seuraavilla kerroilla syvennymme esimerkiksi Itseluottamuksen sekä Läsnäolon ja itsemyötätunnon teemoihin, tarkemman aikataulun löydät täältä [linkki]. Focustreenien tutustumiskerta on ilmainen, jonka jälkeen tunneille on mahdollista osallistua kertamaksulla tai viiden tai 10 kerran korteilla. Tulisitko sinä kokeilemaan seuraavia treenejä?

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään itsesi äärelle ja kehittämään psyykkisiä taitoja Focustreeneihin!