Hyvää kesää! Cope on tukenasi myös läpi kesän

Onko pahin kilpailukausi päällä, mutta itseluottamus ei olekaan terässään? Tai onko mahdollisesti katse jo syksyn tapahtumissa, joihin toivoisit tukea myös psyykkisen suorituskyvyn osalta? Ei hätää, sillä kesälläkään ei tarvitse jäädä yksin omien tarpeiden kanssa. Heinäkuussa ajan voit varata Turkuun tai Helsinkiin Annalle (sert. urheilupsykologi) ja elokuusta lähtien jälleen myös isommalle asiantuntijajoukolle.

Voit varata ajan täältä tai olla yhteydessä puhelimitse 0408287455 tai sähköpostilla anna.kilpinen@copeoy.fi. Tervetuloa palveluiden äärelle!

Lisäksi sivuillamme surffailemalla löydät paljon infoa suorituskyvyn psykologian teemoista. Kesälukemiseksi sopivat esimerkiksi blogimme. Suuremman lukukärpäsen iskiessä voit tilata itsellesi Suorituskyvyn psykologia teoksen.

KOKO COPEN TIIMI TOIVOTTAA HYVÄÄ KESÄÄ SEKÄ URHEILUKENTILLE ETTÄ MUIHIN SUORITUSYMPÄRISTÖIHIN!