Pitkä yhteistyö huippu-urheilijan tiimissä

Eevi aloitti yhteistyön SportFocus Oy:n Paula Arajärven kanssa vuonna 2009 opiskellessaan Mäkelänrinteen urheilulukiossa. Psyykkinen valmentautuminen on jatkunut tähän päivään asti tiiviinä, syntyen kuukausittaisista tai välillä useammin tapahtuvista Paulan tapaamisista, puheluista ja yhteisistä istunnoista valmentajan kanssa sekä monipuolisesta psyykkisestä harjoittelusta, joka tapaamisten myötä jalkautuu Eevin arkiharjoitteluun ja kilpailemiseen ja koko elämän alueelle. Psyykkisestä valmennuksesta Eevi ja Jokke ovat hakeneet esimerkiksi suorituskykyä, ylivoimatekijää, hyvinvointia, itsensä jatkuvaa kehittämistä, toimintamalleja tietynlaisiin tilanteisiin sekä varmuutta.

Eevin olennaisimpia tuntemuksia vuosien mittaisesta psyykkisen valmennuksen yhteistyöstä kuvaavat seuraavat ajatukset ja kokemukset:

”On todella tärkeää, että huippu-urheilijalla on tiimissä henkilö, joka kykenee katsomaan tilannetta hieman kauempaa, vaikka onkin samalla täysillä mukana. Pitkän yhteistyön aikana Paulan kanssa olen ehtinyt harjoitella monenmoisia psyykkisiä taitoja ja ominaisuuksia, joista on varmasti minulle hyötyä myös koko loppuelämäksi. Paula on läsnä niin onnistumisen kuin epäonnistumisenkin hetkellä.”