Verkkokauppa

Lasten itseluottamuksen tukeminen ja kehittäminen valmennuksessa

32,00  sis. alv.

Lasten liikunnassa ja urheilussa saamilla kyvykkyyden, taitavuuden ja arvostuksen kokemuksilla on merkittäviä vaikutuksia ajatellen lapsen itsetunnon ja itseluottamuksen kehittymistä kohti itseensä uskovaa nuorta ja aikuista. Lasten itseluottamuksen materiaali tarjoaa tietoiskuja lasten itseluottamuksen tukemisesta ja kehittämisestä sekä harjoitteet suoraan käytäntöön toteutettaviksi. Harjoitteet voidaan toteuttaa lapsille noin 5-6 ikävuodesta ylöspäin noin 11-12-vuotiaisiin. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen heti.

Varasto loppu

Tuoteosasto

Lasten itseluottamuksen tukeminen ja kehittäminen -materiaalin avulla voit valmentajana pohtia omaa valmennustyötäsi. Voit toteuttaa tekijöitä, joiden avulla ylläpidät ja halutessasi monipuolistat ohjausta ja valmennusta, joka vahvistaa yhä paremmin lasten itseluottamuksen kehittymistä.

Kurssin ja materiaalin avulla lisäät urheilupsykologista tietämystäsi liittyen lasten itseluottamuksen tukemiseen ja kehittämiseen osana liikunnan ohjausta tai urheiluvalmentamista. Kurssi sisältää harjoitteita, jotka voit suoraan käytännössä toteuttaa lasten ohjaus- ja valmennustilanteissa. Harjoittelun aikana ja sen jälkeen voit havainnoida, minkälaisia vaikutuksia harjoitteilla on.

Materiaali on laadittu niin, että sen voi toteuttaa luonnollisena prosessina itsenäisesti. Halutessasi voit myös hyödyntää Combo-edun: Ostaessasi TrainingFocus-verkkomateriaalin tai harjoitevihkon, voit varata yhdestä kolmeen tapaamista SportFocuksen urheilupsykologian asiantuntijan kanssa edulliseen combo-hintaan 70€/tapaaminen 55 min (ovh 80€/45 min). Tapaamisissa voit johtaa valmennusprosessiasi asiantuntijan kanssa keskustellen ja innostuen, ja voimme yhdessä tarkastella lasten tai valmentajan omaa kehittymisprosessia, sen tavoitteita, menetelmiä ja tuloksia. Tapaamisten tavoitteena on edelleen tehostaa materiaalin käyttöönottoa, sen avulla harjoittelua ja harjoittelun vaiheen loppuun saattamista. Varaa aika ajanvarauskalenterista, ja kerro tapaamiseen tullessasi, että olet ostanut materiaalin ja haluat viedä prosessia eteenpäin yhdessä.

 

Lasten itseluottamuksen tukeminen ja kehittäminen -kurssin ja materiaalin antia:

 • Kun harjoitteet toteutetaan osana lajiharjoittelua, tuovat ne harjoitteluun monipuolisuutta ja innostavuutta.
 • Harjoitteita systemaattisesti käytettäessä ne lisäävät lasten viihtymistä harjoituksissa, ja voivat tukea lasten jatkamista liikunnan ja lajin parissa kohti nuoruus- ja aikuisikää.
 • Lasten itseluottamus sekä taidot huomata omia onnistumisia ja iloita niistä kehittyvät kuin itsestään luonnollisena osana muuta valmennusta.
 • Lapset oppivat huomaamaan asioita, joissa he ovat taitavia ja hyviä.
 • Harjoitteet sopivat esimerkiksi urheiluseuroille käytettäväksi valmentajien koulutuksessa tai muutenkin valmentajien kesken, jolloin harjoitteet luovat hyvää kehittymisen ja yhteistyön ilmapiiriä sekä kehittävät valmentajien taitavuutta tukea valmentamiensa lasten itseluottamuksen kehittymistä.
 • Harjoitteiden avulla lasten valmentajat voivat syventyä tarkastelemaan omaa valmennustyötään ja sitä, miten lasten itseluottamuksen kehittyminen omassa valmennuksessa on huomioitu.
 • Valmentaja saa tietoa ohjaamiensa lasten ajatuksista ja tuntemuksista. Laadukas, itseluottamusta vahvistava vuorovaikutus lisääntyy.

 

Lasten itseluottamuksen tukeminen ja kehittäminen -kurssi ja -materiaalit:

 • Perustuvat laajaan kokemukseen niin lasten ja nuorten kuin heidän ohjaajien ja valmentajien harjoittelun parissa niin laji- kuin psyykkisessä valmennuksessa. Harjoitteet pohjautuvat pääosin kognitiiviseen ja ratkaisukeskeiseen viitekehykseen, jotka soveltuvat hyvin liikunta- ja urheilutavoitteiden harjoittamiseen.
 • Kun maksat kurssin, saat heti kirjautuessasi kaikki materiaalit käyttöösi. Voit siis ostaa kurssin ja aloittaa sen heti. Esimerkiksi puhelimeltasi voit lukea ohjeet harjoitteeseen, jonka voit toteuttaa vaikka heti seuraavassa lajiharjoituksessa.
 • Yksittäisen kurssin hinta on 32,00€. Jos haluat ostaa enemmän materiaaleja kerralla, saat materiaalit 20%:n alennuksella. Valitse tällöin tuotepaketti ja siitä haluamasi materiaalit.
 • Materiaalien avulla voit toteuttaa laadukasta lasten itseluottamuksen tukemista ja kehittämistä koko valmennusurasi ajan.
 • Ostaessasi kurssin, saat:
  • Ohjeita materiaalien avulla valmentamiseen. Voit tehdä harjoitteita valmennettaviesi kanssa järjestyksessä tai yksitellen missä järjestyksessä itse haluat.
  • Teoriaosuuden helposti luettavien tietoiskujen muodossa.
  • Kuusi harjoitesivua, joissa toistuvat ja vaihtelevat seuraavat sisällöt tarjoten paljon tehtäviä, oivalluksia ja harjoituksia monipuolisesti:
   • Harjoitteen tavoitteet
   • Harjoitteen suoritusohjeet
   • Harjoitteen vaikutuksia
   • Vinkkejä, esimerkkejä, kuvia
   • Materiaalin harjoitteet:

Harjoite: Valmentajan ajatuksia ja suunnitelmia lasten itseluottamuksen kehittämiseksi

Harjoite: Oman työn tarkkailu

Harjoite: Valmentajan muistilista lasten vahvuuksista

Harjoite: Missä minä olen hyvä?

Harjoite: Onnistumisen elämykset

Harjoite: Tehdään asioita joita osataan -viikko

Harjoite: Onnistumis- ja itseluottamusvinkit käytäntöön

Harjoite: Vuorotellen vastuussa

BONUS-harjoite: Kysymyksiä vanhemmille lapsen tavoitteista ja urheilemisesta

 

 • Saat tulostettavat ja monistettavat pdf-harjoitelomakkeet useisiin harjoitteisiin, jos haluat kirjata tehtäviä.
 • Harjoitteita voi toistaa aina uudelleen, mikä on tarkoituskin, jotta taidot ja tavat asettuvat osaksi sinun ja lasten pysyvää toimintaa. Samalla valmentajana opit toteuttamaan harjoitteet itsellesi luontevalla ja lajinomaisella tavalla.
 • Kurssimateriaali on käytössäsi 9 kuukautta, jonka ajan jälkeen saat sen halutessasi käyttöösi uudestaan samaksi ajaksi puoleen hintaan.
 • Kurssin ja materiaalit ovat sinulle luoneet psyykkisen valmennuksen ja urheilupsykologian alalla kokeneet urheilupsykologit, psyykkiset valmentajat, lapsia, nuoria ja aikuisia valmentaneet ammattivalmentajat ja itse niin harraste- kuin huipputasolla urheilleet ja urheilevat asiantuntijat Valmennustiimi SportFocuksesta.

 

Palautteita materiaalien käytöstä valmentajilta:

”Isoin oivallus on se, että olen sisäistänyt, että jokainen harjoitustilanne on psyykkistä valmennusta.”

”Harjoitteiden läpikäynti on inspiroinut ja herättänyt ajatuksia.”

”Harjoitteet ovat olleet todella hyviä. En olisi itse tullut ajatelleeksi  asioita ollenkaan näin monipuolisesti.”

”Olen saanut oivalluksia positiivisten asioiden esiintuomisesta monin eri tavoin. Olen lähestynyt tavoitettani olla positiivisempi ja keskustelevampi.”

”On tullut ajatelleeksi, mitä ja miten lapsi ajattelee.”

”On parantanut luottamussuhdetta minun ja urheilijoiden välillä

 

Tervetuloa mukaan vahvistamaan lasten kokemuksia itsestään taitavina ja tärkeinä ihmisinä, liikkujina ja urheilijoina!

Harjoitteiden avulla lisäät innostavia, luonnollisesti valmennusarkeen soveltuvia psyykkisen valmennuksen elementtejä valmentamiesi lasten harjoitteluun!