Verkkokauppa

Lasten keskittymisen harjoittaminen

32,00  sis. alv.

Lasten keskittymiseen liittyvien taitojen tukeminen ja kehittäminen liikunnan ohjaamisen ja urheiluvalmennuksen yhteydessä on antoisa ja samalla vastuullinen tehtävä. Keskittymisen onnistuessa tulevat esiin myös monet muut merkittävät onnistumiset, kuten uusien taitojen ja temppujen oppiminen, kyky kuunnella ohjeita, viihtyminen harjoituksissa ja kokemus itsestä oppivana ja tärkeänä osana ryhmää ja tilannetta. Lasten keskittymisen materiaali tarjoaa tietoiskuja lasten keskittymisen tukemisesta ja kehittämisestä sekä innostavat harjoitteet suoraan käytäntöön toteutettaviksi. Harjoitteet voidaan toteuttaa lapsille noin 5-6 ikävuodesta ylöspäin noin 11-12-vuotiaisiin. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen heti.

Varasto loppu

Tuoteosasto

Lasten keskittymisen tukeminen ja kehittäminen -materiaalin avulla voit valmentajana syventyä kehittämään edelleen valmennustyötäsi. Voit toteuttaa harjoituksissa psyykkisen valmennuksen elementtejä, joiden avulla monipuolistat ohjausta ja valmennusta, joka edistää yhä paremmin lasten keskittymisen onnistumista ja kehittymistä.

Kurssin ja materiaalin avulla lisäät urheilupsykologista tietämystäsi liittyen lasten keskittymisen tukemiseen ja kehittämiseen osana liikunnan ohjausta tai urheiluvalmentamista. Kurssi sisältää harjoitteita, jotka voit suoraan käytännössä toteuttaa lasten ohjaus- ja valmennustilanteissa. Harjoittelun aikana ja sen jälkeen voit havainnoida, minkälaisia vaikutuksia harjoitteilla on.

Materiaali on laadittu niin, että sen voi toteuttaa luonnollisena prosessina itsenäisesti. Halutessasi voit myös hyödyntää Combo-edun: Ostaessasi TrainingFocus-verkkomateriaalin tai harjoitevihkon, voit varata yhdestä kolmeen tapaamista SportFocuksen urheilupsykologian asiantuntijan kanssa edulliseen combo-hintaan 70€/tapaaminen 55 min (ovh 80€/45 min). Tapaamisissa voit johtaa valmennusprosessiasi asiantuntijan kanssa keskustellen ja innostuen, ja voimme yhdessä tarkastella urheilijoiden tai valmentajan omaa kehittymisprosessia, sen tavoitteita, menetelmiä ja tuloksia. Tapaamisten tavoitteena on edelleen tehostaa materiaalin käyttöönottoa, sen avulla harjoittelua ja harjoittelun vaiheen loppuun saattamista. Varaa aika ajanvarauskalenterista, ja kerro tapaamiseen tullessasi, että olet ostanut materiaalin ja haluat viedä prosessia eteenpäin yhdessä.

 

Lasten keskittymisen tukeminen ja kehittäminen -kurssin ja materiaalin antia:

 • Kun harjoitteet toteutetaan osana lajiharjoittelua, tuovat ne harjoitteluun monipuolisuutta ja innostavuutta.
 • Keskittymisen onnistuminen johtaa nopeaan ja turvalliseen oppimiseen ja miellyttävään harjoitusilmapiiriin niin lasten kuin myös ohjaajan ja valmentajan kannalta katsottuna.
 • Harjoitteita systemaattisesti käytettäessä ne lisäävät lasten viihtymistä harjoituksissa, ja voivat tukea lasten jatkamista liikunnan ja lajin parissa kohti nuoruus- ja aikuisikää.
 • Lapset kiinnostuvat huomaamattaan keskittymisen harjoittamisesta.
 • Lapset saavat harjoitusten myötä kokemuksia hyvistä keskittymisen hetkistä ja onnistuneista harjoituksista.
 • Lapset oppivat keskittymisharjoitusten myötä merkittäviä valmiuksia harjoittaa psyykkistä ja fyysistä suorituskykyä tulevaisuudessa. 
 • Harjoitteet sopivat esimerkiksi urheiluseuroille käytettäväksi valmentajien koulutuksessa tai muutenkin valmentajien kesken, jolloin harjoitteet luovat hyvää kehittymisen ja yhteistyön ilmapiiriä sekä kehittävät valmentajien taitavuutta tukea valmentamiensa lasten keskittymisen kehittymistä.
 • Harjoitteiden avulla lasten valmentajat voivat syventyä tarkastelemaan omaa valmennustyötään ja sitä, miten lasten keskittymisen kehittyminen omassa valmennuksessa on huomioitu.
 • Valmentaja saa tietoa ohjaamiensa lasten ajatuksista ja tuntemuksista. Laadukas vuorovaikutus lisääntyy.

 

Lasten keskittymisen tukeminen ja kehittäminen -kurssi ja -materiaalit:

 • Perustuvat laajaan kokemukseen niin lasten ja nuorten kuin heidän ohjaajien ja valmentajien harjoittelun parissa niin laji- kuin psyykkisessä valmennuksessa. Harjoitteet pohjautuvat pääosin kognitiiviseen ja ratkaisukeskeiseen viitekehykseen, jotka soveltuvat hyvin liikunta- ja urheilutavoitteiden harjoittamiseen.
 • Kun maksat kurssin, saat heti kirjautuessasi kaikki materiaalit käyttöösi. Voit siis ostaa kurssin ja aloittaa sen heti. Esimerkiksi puhelimeltasi voit lukea ohjeet harjoitteeseen, jonka voit toteuttaa vaikka heti seuraavassa lajiharjoituksessa.
 • Yksittäisen kurssin hinta on 32,00€. Jos haluat ostaa enemmän materiaaleja kerralla, saat saman oston yhteydessä kaikki lasten materiaalit 20%:n alennuksella. Valitse tällöin tuotepaketti ja siitä haluamasi materiaalit.
 • Materiaalien avulla voit toteuttaa laadukasta lasten itseluottamuksen tukemista ja kehittämistä koko valmennusurasi ajan.
 • Ostaessasi kurssin, saat:
  • Ohjeita materiaalien avulla valmentamiseen. Voit tehdä harjoitteita valmennettaviesi kanssa järjestyksessä tai yksitellen missä järjestyksessä itse haluat.
  • Teoriaosuuden helposti luettavien tietoiskujen muodossa.
  • Kahdeksan harjoitesivua, joissa toistuvat ja vaihtelevat seuraavat sisällöt tarjoten paljon tehtäviä, oivalluksia ja harjoituksia monipuolisesti:
   • Harjoitteen tavoitteet
   • Harjoitteen suoritusohjeet
   • Harjoitteen vaikutuksia
   • Vinkkejä, esimerkkejä, kuvia
   • Materiaalin harjoitteet:

Harjoite 1: Kysymyksiä valmentajalle lasten keskittymisen edellytyksistä
Harjoite 2: Keskittymisrutiinit
Harjoite 3: Keskittymistehtäviä harjoituksiin
Harjoite 4: Keskittymisen ylläpitäminen alusta loppuun
Harjoite 5: Keskittymistä edistävä Juttupussi-harjoitus
Harjoite 6: Kummalliset ja lisääntyvät ohjeet
Harjoite 7: Yhteinen keskittymismerkki
Harjoite 8: Keskittyminen häiriön alla

 

 • Saat tulostettavat ja monistettavat pdf-harjoitelomakkeet tai ohjeet useisiin harjoitteisiin, jos haluat kirjata tehtäviä tai ottaa ohjeita mukaan tulosteina. Ohjeet voit lukea myös esimerkiksi puhelimeltasi.
 • Harjoitteita voi toistaa aina uudelleen, mikä on tarkoituskin, jotta taidot ja tavat asettuvat osaksi sinun ja lasten pysyvää toimintaa. Samalla valmentajana opit toteuttamaan harjoitteet itsellesi luontevalla ja lajinomaisella tavalla.
 • Kurssimateriaali on käytössäsi 9 kuukautta, jonka ajan jälkeen saat sen halutessasi käyttöösi uudestaan samaksi ajaksi puoleen hintaan.
 • Kurssin ja materiaalit ovat sinulle luoneet psyykkisen valmennuksen ja urheilupsykologian alalla kokeneet urheilupsykologit, psyykkiset valmentajat, lapsia, nuoria ja aikuisia valmentaneet ammattivalmentajat ja itse niin harraste- kuin huipputasolla urheilleet ja urheilevat asiantuntijat Valmennustiimi SportFocuksesta.

 

Palautteita materiaalien käytöstä valmentajilta:

 

”Isoin oivallus on se, että olen sisäistänyt, että jokainen harjoitustilanne on psyykkistä valmennusta.”

”Harjoitteiden läpikäynti on inspiroinut ja herättänyt ajatuksia.”

”Harjoitteet ovat olleet todella hyviä. En olisi itse tullut ajatelleeksi  asioita ollenkaan näin monipuolisesti.”

”Olen saanut oivalluksia positiivisten asioiden esiintuomisesta monin eri tavoin. Olen lähestynyt tavoitettani olla positiivisempi ja keskustelevampi.”

”On tullut ajatelleeksi, mitä ja miten lapsi ajattelee.”

”On parantanut luottamussuhdetta minun ja lasten välillä”

 

Tervetuloa mukaan vahvistamaan lasten kokemuksia hyvän keskittymisen tuomista oppimisen ja viihtymisen hetkistä!

Harjoitteiden avulla lisäät innostavia, luonnollisesti valmennusarkeen soveltuvia psyykkisen valmennuksen elementtejä valmentamiesi lasten harjoitteluun!