Vuokrattavana toimitilaa

Tarjoamme vuokralle erittäin viihtyisiä ja valoisia tilojamme! Toimitilamme sijaitsee marraskuussa 2020 valmistuneen pienkerrostalon kivijalassa Helsingin Länsi-Pakilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja keskuspuiston kauniin luonnon helmassa.

Vuokralla on pieni vastaanottohuone (12m2)  sekä suurempi koulutustila (46m2). Tiloissa käytössä on myös pieni, mutta hyvin varusteltu keittiö/odotustila sekä WC ja suihku. Ison koulutustilan pöytää saa jatkettua tarvittaessa kahdella (kts. kuvat) saman kokoisella pöytälevyllä, jolloin istumaan mahtuu max 20-25 hlöä. Tilasta löytyy esitystekniikka. Vastaavasti tilaa voi käyttää ilman pöytiä, esim. joogaan. Tiloissamme on käytössä 15 joogamattoa sekä 10 tyynyä. Koulutustilaan on myös mahdollista rajata sermeillä pienempi tila esimerkiksi pienryhmätyöskentelylle. 

Lisäksi vuokraamme myös erillistä, omalla sisäänkäynnillä varustettua viihtyisää vastaanottotilaa (40,5m2), joka löytyy viereisestä liikehuoneistosta. Tila on joustavasti muokattavissa erilaisiin tarpeisiin (vastaanottotyö, pienryhmät jne.), ja sisältää oman, hyvin varustellun keittiön ja WC-tilat. 

Tiloja voi vuokrata joko erikseen (pieni huone/koulutustila/erillinen vastaanottotila) tai tarvittaessa koko toimitilan (73m2 ja/tai 40,5m2). Tilamme ovat Valviran hyväksymiä ja siten terveydenhuollon (mm. psykologi- & psykoterapiapalvelut) toimintaan soveltuvia. Tiloja vuokrataan sekä tuntiperusteisesti yksittäisiin tilaisuuksiin, että kuukausiperusteisesti jatkuvaan ja pidempiaikaiseen tarpeeseen. Erillistä vastaanottotilaa (40,5m2) vuokrataan ilta- ja viikonloppukäyttöön. 

Tiedustele vapaita aikoja, tarkempia varusteluita sekä hintatietoja: [email protected].

Pieni vastaanottohuone ja koulutustila

Suurempi, erillinen vastaanottotila