Vuokrattavana toimitilaa

Tarjoamme vuokralle erittäin viihtyisiä ja valoisia tilojamme! Toimitilamme sijaitsee marraskuussa 2020 valmistuneen pienkerrostalon kivijalassa Helsingin Länsi-Pakilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja keskuspuiston kauniin luonnon helmassa.

Vuokralla on pieni vastaanottohuone (12m2)  sekä suurempi koulutustila (46m2). Lisäksi käytössä on pieni, mutta hyvin varusteltu keittiö/odotustila sekä WC ja suihku. Tiloja voi vuokrata joko erikseen tai tarvittaessa koko toimitilan (73m2). Tilamme ovat Valviran hyväksymiä ja siten terveydenhuollon (mm. psykologi- & psykoterapiapalvelut) toimintaan soveltuvia. Tiloja vuokrataan sekä tuntiperusteisesti yksittäisiin tilaisuuksiin, että kuukausiperusteisesti jatkuvaan ja pidempiaikaiseen tarpeeseen.

Ison koulutustilan pöytää saa jatkettua tarvittaessa kahdella (kts. kuvat) saman kokoisella pöytälevyllä, jolloin istumaan mahtuu max 20-25 hlöä. Tilasta löytyy esitystekniikka. Vastaavasti tilaa voi käyttää ilman pöytiä, esim. joogaan. Tiloissamme on käytössä 15 joogamattoa sekä 10 tyynyä. Koulutustilaan on myös mahdollista rajata sermeillä pienempi tila esimerkiksi pienryhmätyöskentelylle. 

Tiedustele vapaita aikoja, tarkempia varusteluita sekä hintatietoja: focus@copeoy.fi.