Focus lapsiin! – kurssi

Näin tuet lapsesi harrastamisen iloa ja vahvaa itsetuntoa!

  • Miten vahvistaa lapsen uskoa itseensä ja omaan osaamiseensa?
  • Miten käsitellä harrastamisen mukanaan tuomia tunteita?
  • Miten olla vastassa silloin, kun lapsi on pettymyksen kourissa?

Urheilu ja harrastaminen ylipäätään tarjoavat hyvän kasvualustan monenlaisten taitojen harjoittelemiseen ja oppimiseen. Harrastamisen äärellä lapset kokevat tunteita laidasta laitaan – aina pakahduttavasta riemusta musertavaan pettymykseen. Vastoinkäymiset ja haasteet koettelevat motivaatiota ja itseluottamusta, onnistumiset puolestaan vahvistavat niitä. Kurssi tarjoaa huoltajille tietoa, työkaluja ja tukea siihen, miten auttaa lasta käsittelemään harrastamisen mukanaan tuomia erilaisia tunteita ja tilanteita. Kurssi tukee lapsen ja huoltajan välistä hyvää vuorovaikutusta sekä opettaa taitoja, joista on hyötyä kaikilla elämän osa-alueilla.

Kohderyhmä ja kouluttajat:

Ainutlaatuinen kolmen kerran (á 2h) kurssi on suunnattu alakouluikäisten (7-12v.) harrastavien lasten huoltajille (lajista riippumatta). Kurssi on vuorovaikutteinen ja jättää paljon tilaa myös vanhempien omille ajatuksille, kysymyksille ja huolenaiheille. Huoltajat saavat mahdollisuuden saada ja antaa vertaistukea luottamuksellisessa ryhmässä asiantuntevien kouluttajiemme johdolla.

Kurssi järjestetään tiloissamme Länsi-Pakilassa (osoite: Välitalontie 73). 

Hinta ja ilmoittautuminen:

Kurssin hinta on 240 € (sis. alv. 24%). Hinta sisältää 6h koulutusta, kahvitarjoilun tapaamisten yhteydessä sekä kurssilla käytettävän laadukkaan ja käytännönläheisen materiaalin. Lisäksi kurssin osallistujilla on mahdollisuus ostaa asiantuntijoidemme luomia ainutlaatuisia TrainingFocus®-materiaaleja alennettuun hintaan. 

Tällä hetkellä ei ole käynnissä olevia kursseja. Mikäli olet kiinnostunut kurssista, niin otathan yhteyttä osoitteeseen focus@copeoy.fi tai yhteydenottolomakkeella. Yhdelle kurssille voidaan ottaa 10 huoltajaa.

Kurssi voidaan järjestää räätälöitynä tilauskoulutuksena seuran, joukkueen tai ryhmän toimesta, myös muissa tiloissa.  

Haluaisitko kysyä palveluistamme jotain? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!