Focustreenit

Focustreenit on Copen ainutlaatuinen psyykkisen valmennuksen ”ryhmäliikuntatunti”! Konsepti on siis tuttu: viikoittain samalla kaavalla, mutta vaihtuvilla sisällöillä järjestettävä ryhmämuotoinen harjoitustunti, johon voit tulla aina, kun se aikatauluihisi sopii. Tunneille ei tarvitse sitoutua, mutta voit varata paikkasi myös etukäteen useammalle viikolle.

Focustreenit tarjoavat mahdollisuuden pysähtyä havainnoimaan ajatuksiasi, tunteitasi ja toimintaasi erilaisten teemojen kautta. Tunneilta saat inspiraatiota ja ideoita psyykkisten taitojen kehittämiseen arjessasi. Näistä taidoista voit hyötyä niin työssäsi, opinnoissasi, harrastuksissasi kuin ihmissuhteissasi. Focustreenejä ohjaavat Copen ammattitaitoiset urheilu- ja suorituskyvyn psykologiaan erikoistuneet psykologit. Focustreeneihin voit tulla juuri sellaisena kuin olet, välineiksi on hyvä ottaa omat muistiinpanovälineet.

Jokainen harjoitustunti toimii itsenäisesti, mutta harjoituskerrat tukevat toinen toisiaan ja muodostavat kokonaisvaltaisen harjoitusprosessin. Myös jokainen saman teeman alla oleva harjoitustunti on uniikki, sisältäen erilaisia harjoituksia tai näkökulmia teemaan.

Kenelle?

Focustreenit on suunnattu sinulle, joka

  1. Haluat vahvistaa psyykkistä suorituskykyäsi ja kehittää psyykkisiä taitojasi, mm.
  • itseluottamusta
  • läsnäolon ja rauhoittumisen taitoja
  • paineensietokykyä
  • tavoitteiden asettamista ja valmistautumista sinulle merkityksellisiin tilanteisiin
  • tunnetaitoja (mm. jännityksen säätelyä)

2. Olet kiinnostunut oppimaan suorituskyvyn psykologiasta aiemmasta tieto- ja taitotasostasi riippumatta

3. Olet vähintään 16-vuotias

Mitä, missä ja milloin?

Focustreenit järjestetään torstaisin klo 19-20, alkaen 20.1.2022. Tunti pidetään etänä Zoom-sovelluksella. Saat linkin sähköpostiisi ennen tuntia ilmoittauduttuasi mukaan. Voit katsoa ja ladata kevään aikataulun ja teemat täältä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Tarjoamme ensimmäisen tunnin ilmaiseksi!

Tutustumiskerran jälkeen Focustreenit maksavat 15 €/tunti. Voit myös hankkia sarjakortit viidelle (65 €) tai kymmenelle (120 €) tunnille. Sarjakortit ovat voimassa 6 kk ja ovat henkilökohtaisia. Maksu tapahtuu kerran kuussa laskutuksena.

Tunnille mahtuu mukaan 12 henkilöä ja ilmoittautua voit täältä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 24 h ennen tuntia. Peruthan osallistumisesi heti, jos tiedät ettet pystykään osallistumaan tunnille.

Huom! Focustreeneissä keskitytään psyykkisten taitojen kehittämiseen valmentavalla otteella. Työskentely soveltuu kaikille ja on mielen hyvinvointia ylläpitävää sekä erilaisia haasteita ennaltaehkäisevää. Focustreenit eivät ole terveydenhuollon palvelu tai sovellu mielenterveyden hoitoon.

Haluaisitko kysyä palveluistamme jotain? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!