Paula Thesleff

Paula on pohjakoulutukseltaan psykologian maisteri ja valmistunut liikuntatieteen maisteriksi Jyväskylän yliopiston kansainvälisestä urheilu- ja liikuntapsykologian maisteriohjelmasta. Paula on lisäksi suorittanut lyhytterapeuttisen työotteen koulutuksen (Shortum, 2021), MBSR-peruskoulutuksen (Center for Mindfulness, 2019) sekä SmoothTeam-työkalun fasilitaattori-koulutuksen (SmoothTeam, 2022).

Paula on empaattinen ja eloisa asiantuntija sekä lämmin persoona, joka ymmärtää psyykkisen valmennuksen merkityksen niin urheilun, tieteen kuin taiteen näkökulmasta. Paulan oma kilpaurheilutausta on rytmisessä voimistelussa ja joukkuevoimistelussa – hän on kokenut ja menestynyt urheilija kansainvälisellä tasolla. Lisäksi Paulan osaamisen taustalla vaikuttaa ammattitanssijan ja ilma-akrobaatin ura.

Paulan vahvuuksia ovat taito kuunnella, kohdata ja olla läsnä asiakkaan asioiden ja kokemusten äärellä. Paulalle tärkeää on näyttöön pohjautuva työskentelyote ja hän käyttää tieteellistä asiantuntijuuttaan niin koulutuksissa, ryhmien kanssa työskennellessä kuin kahdenkeskisissä asiakaskontakteissa.

Paula on lisäksi aktiivinen verkostotoimija ja toimii luottamustehtävissä Suomen urheilupsykologisen yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana sekä Psykologiliiton psyykkisen valmennuksen ammatillisen työryhmän ja Psykologiliiton liikunta- ja urheilupsykologian sertifiointilautakunnan jäsenenä.