Cope

Monipuoliset suorituskyvyn psykologian asiantuntijapalvelut – ammattitaidolla ja kokemuksella

Cope kokoaa palapelin yhteen – suorituskyvyn ja hyvinvoinnin yhdistyessä syntyy suurta: tavoitteiden saavuttaminen ja ilo.

SportFocus tuottaa Copen palvelut urheilun kentälle. SportFocus on arvostettu psyykkisen valmennuksen asiantuntija ja palvelujen tuottaja, joka toimii suomalaisen liikunnan ja urheilun ytimessä. Yhdistämme akateemisen osaamisen ja urheilukentän tuntemuksen laadukkaan psyykkisen valmennuksen toteuttamiseksi.

Me Copessa autamme sinua löytämään tasapainoa elämääsi – niin arkeesi, työhösi kuin ihmissuhteisiisi. Tuemme sinua jokaisella askeleellasi kohti omia tavoitteitasi samalla varmistaen kokonaisvaltaisen hyvinvointisi.

Tarjoamme yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta räätälöityjä koulutuksia eri kokoisille ryhmille. Meiltä löydät myös vastaanottopalvelut niin psyykkiseen valmennukseen, työnohjaukseen kuin psykologin ja psykoterapeutin kanssa työskentelyyn. Pyrimme jatkuvasti olemaan selvillä alan uusista ja ajankohtaisista tieteellisistä tutkimuksista ja sovellamme tietoa käytäntöön asiakkaidemme saataville. Tavoitteena on aina asiakkaan aito ja välittävä kohtaaminen ja hänen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, elämänhallinnan sekä suorituskyvyn edistäminen.

Olemme tuottaneet asiantuntijapalveluja lasten ja nuorten urheilusta huippu-urheiluun sekä muille suorituskykyään kehittäville jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Palvelumme ovat luotettavia ja asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkea.

Cope – kohti optimaalista suoriutumista

TrainingFocus – työkalut psyykkiseen harjoitteluun

Tarjoamme kaikille suorituskyvystä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ainutlaatuisia psyykkisen valmennuksen harjoitteita, joita voi toteuttaa niin harjoittelun, työskentelyn kuin arkielämän yhteydessä. Asiantuntijoiden laatimien, testattujen menetelmien avulla psyykkinen harjoittelu toteutuu monipuolisesti, luonnollisesti ja tuloksellisesti!

Ajankohtaista


shutterstock_206110705

SportFocus on nyt Cope!

Yrityksemme on vaihtanut nimeään. Uusi nimi on Cope – Core Perfromance & Health Oy. Copen erityisosaamista on psyykkisen taitavuuden ja hyvinvoinnin kehittäminen laajasti eri suoritusaloilla. SportFocus jatkaa yrityksen aputoiminimenä tuottaen Copen palvelut urheilun kentälle. Olemme myös avanneet uudet toimitilat Länsi-Pakilaan. Toivotamme asiakkaat entistäkin laajempien palvelujemme äärelle sekä tutustumaan uusiin, viihtyisiin tiloihimme.


AurinkoPalapeli

Uutuuskirjamme on ilmestynyt!

Suorituskyvyn psykologia – tieto- ja taitokirja korkeaa suorituskykyä ja hyvinvointia rakentaville on erittäin korkeatasoinen ja laatuaan ensimmäinen vastaavan mittaluokan suomenkielinen tietokirja. Se on nyt saatavilla verkkokaupastamme! Alennettu ennakkomyyntihinta on voimassa vuoden loppuun.


QridiSportFocus e-valmentaja 2

Sportfocus ja Qridi Sport yhteistyöhön

QridiSport ja SportFocus ovat aloittaneet ainutlaatuisen yhteistyön. Tavoitteena on tuoda psyykkisten taitojen harjoitteleminen uudella ja entistäkin helpommalla tavalla valmentajien ja urheilijoiden arkeen! Qridi on digitaalinen urheilijoiden kehittämisalusta. Se on kehitetty yhteistyössä parhaiden oppimisen asiantuntijoiden kanssa tukemaan valmennustyötä niin junioreiden kuin ammattilaisurheilijoidenkin parissa. Qridin toimintoja ovat tavoitteet, päiväkirjat, arvioinnit, harjoitteet ja testit. SportFocus on laatinut kuukauden […]

Asiantuntijamme

Copen ja SportFocuksen asiantuntijat työskentelevät laajasti hyvinvoinnin ja huippusuoriutumisen äärellä. He kouluttavat monenlaisissa ympäristöissä ja työskentelevät erilaisten ryhmien, joukkueiden ja yhteisöjen parissa. Olennaisena osana työtään ammattitaitoiset ja empaattiset asiantuntijamme tapaavat asiakkaita psykologi- ja psykoterapiavastaanotolla.TUTUSTU ASIANTUNTIJOIHIN


Paula ja Paula Etusivulla