Verkkokauppa

Itseluottamus vahvaksi ja haltuun

32,00  sis. alv.

Training Focus – materiaali ”Itseluottamus vahvaksi ja haltuun” tarjoaa tietoiskuja ja harjoitteita liittyen itseluottamukseen ja sen kehittämiseen. Harjoitteet voidaan helposti ja luonnollisesti toteuttaa esimerkiksi työpäivän, harjoituksen tai arjen toimien yhteydessä, jolloin itseluottamuksen harjoittamisesta tulee jatkuvaa ja tavallista. Harjoitteiden avulla opetellaan menetelmiä, ajattelutapoja ja toimia, jotka vaikuttavat myönteisesti itseluottamukseen ja sen kehittymiseen. Itseluottamus on taito, jossa meistä kukin voi tulla harjoittelun avulla huippuosaajaksi.

 

Materiaali sisältää harjoittelun tavoitteiden ja hyötyjen kuvauksen, tietoiskut aiheesta sekä kahdeksan itseluottamusta kehittävää harjoitetta. Lisäksi esitetään harjoitteiden lyhyet kuvaukset, jotka helpottavat harjoitteiden valintaa ja harjoittelun suunnittelua.

Kenelle

Materiaali sopii alasta riippumatta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita psyykkisen suorituskyvyn kehittämisestä ja erityisesti itseluottamuksen vahvistamisesta. Itseluottamusta vahvistamalla voidaan usein vaikuttaa positiivisesti myös esimerkiksi motivoitumiseen ja työskentelyyn sitoutumiseen. Harjoitteet puhuttelevat Sinua, mutta ovat sovellettavissa niin yksilöille kuin ryhmille.

 

Harjoittelun tavoitteet ja hyödyt

Harjoittelun tavoitteena on innostuminen itseluottamuksen harjoittamiseen muun harjoittelun, työskentelyn ja arjen luontevana osana. Harjoitteet pyrkivät tarjoamaan helposti lähestyttäviä ja erilaisiin tilanteisiin, aloille ja tarpeisiin sovellettavissa olevia tehtäviä. Materiaalia käyttämällä voidaan varmistaa, että itseluottamus kehittyy muun työskentelyn tai harjoittelun ohessa. Materiaalin avulla opit kiinnittämään huomiota omiin vahvuuksiisi ja onnistumisiisi sekä kehittämään ja säätelemään tietoisesti omaa itseluottamuksen kokemustasi vähitellen myös erityisen merkityksellisissä tai haastavissa tilanteissa.

Harjoitteet, jotka sisältyvät materiaaliin

Harjoite 1: Itseluottamuksen tunnistaminen

Harjoite 2: Adjektiiveja itseluottamuksen avuksi

Harjoite 3: Onnistumiset hyötykäyttöön

Harjoite 4: Kysymyksiä itselleni itsetuntemuksesta ja itseluottamuksesta

Harjoite 5: Itseluottamuksen päivittäinen kehittäminen

Harjoite 6: Itseluottamusta itsepuheella ja muiden puheella

Harjoite 7: Itseluottamusta virheitä sietämällä

Harjoite 8: Itseluottamusmerkit

 

Ostettuasi materiaalin sinulla on oikeus kopioida harjoitelomakkeita ja -ohjeita omaan käyttöösi, jolloin voit esimerkiksi käyttää joihinkin harjoitteisiin sisältyviä harjoitelomakkeita yhä uudelleen. Mikäli ohjaat ryhmää, voit myös monistaa jokaiselle osallistujalle tarvittavat ohjeet. Materiaalissa on 38 sivua.