Verkkokauppa

Tuotepaketti – Psyykkisen suorituskyvyn kehittäminen

Alkaen: 51,20  sis. alv.

Ostamalla vähintään kaksi teemavihkoa, saat 20% alennuksen kaikista valitsemistasi tuotteista. Valitse pakettiin haluamasi tuotteet alta.

 

Product Quantity

Itseluottamus vahvaksi ja haltuun

Training Focus - materiaali "Itseluottamus vahvaksi ja haltuun" tarjoaa tietoiskuja ja harjoitteita liittyen itseluottamukseen ja sen kehittämiseen. Harjoitteet voidaan helposti ja luonnollisesti toteuttaa esimerkiksi työpäivän, harjoituksen tai arjen toimien yhteydessä, jolloin itseluottamuksen harjoittamisesta tulee jatkuvaa ja tavallista. Harjoitteiden avulla opetellaan menetelmiä, ajattelutapoja ja toimia, jotka vaikuttavat myönteisesti itseluottamukseen ja sen kehittymiseen. Itseluottamus on taito, jossa meistä kukin voi tulla harjoittelun avulla huippuosaajaksi.

 

1

Keskittyminen ja vireystila - suorituskyvyn peruspilarit

TrainingFocus - materiaali "Keskittyminen ja vireystila - suorituskyvyn peruspilarit" tarjoaa tietoiskuja ja harjoitteita keskittymiskyvyn ja vireystilan säätelyn taitojen kehittämisestä osana omaa työskentelyä, harjoittelua ja arkea. Materiaalin harjoitteet voidaan toteuttaa luonnollisesti työpäivän, harjoituksen tai arjen toimien yhteydessä, jolloin keskittymistä ja vireystilan säätelyä päästään harjoittelemaan systemaattisesti suoraan toimintaympäristössä. Näiden taitojen säännöllinen harjoittaminen nostaa suoriutumisen tasoa, varmistaa riittävää palautumista ja ennaltaehkäisee ylikuormittumista ja uupumusta.

1

Taitava vuorovaikutus suorituskyvyn edellytyksenä

Training Focus - materiaali "Taitava vuorovaikutus suorituskyvyn edellytyksenä" tarjoaa tietoiskuja ja harjoitteita liittyen vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Materiaalin avulla voidaan liittää vuorovaikutustaitojen harjoittelua arkeen, esimerkiksi työpäivän tai harjoittelun yhteyteen. Harjoitteiden avulla opetellaan menetelmiä, ajattelutapoja ja toimia, jotka vaikuttavat myönteisesti vuorovaikutustaitojen kehittymiseen. Onnistunut vuorovaikutus on yksi hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusedellytyksistä.

 

1