Verkkokauppa

Starttipaketti 1, Starttipaketti 2

32,00  sis. alv.

Starttipakettimateriaalin harjoitteet tarjoavat suoraan lajiharjoitusten yhteydessä toteutettavia harjoitteita, joiden avulla psyykkisen valmennuksen tuominen mukaan arkiharjoitteluun on helppoa aloittaa. Starttipaketin harjoitteilla voidaan liittää psyykkistä harjoittelua kaikkiin harjoituksen vaiheisiin, kuten lämmittelyyn, tekniikkaharjoitteluun ja loppuveryttelyyn. Harjoitteet koostuvat erilaisista teemoista, kuten motivoitumisesta, laadukkaasta harjoittelusta, itseluottamuksesta ja kilpailemisesta. Kokeile, miten helposti psyykkisen harjoittelun kehittäminen onnistuu, ja kuinka se tuo monipuolisuutta ja lisää tietoa ja tehoa harjoitteluun!

Starttipakettimateriaali sisältää harjoittelun tavoitteiden ja hyötyjen kuvauksen, ohjeita harjoitteluun ja kaksi harjoitepakettia, joissa molemmissa on kuusi harjoitetta. Harjoitteita voi tehdä yksittäin tai niistä voi luoda harjoitusprosessin. Lisäksi esitetään harjoitteiden lyhyet kuvaukset, jotka tekevät harjoitteiden valinnan ja suunnittelun helpoksi.

 

Kenelle

Starttipakettien harjoitteet sopivat tilanteisiin ja urheilijoiden tasoon sovellettuina kaiken tasoisille, kaiken ikäisille noin 10 ikävuodesta ylöspäin ja kaikkien lajien valmentajille ja urheilijoille. Harjoitteissa puhutellaan valmentajaa ja urheilijaa, mutta harjoitteet ovat hyödyksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita liittämään psyykkistä valmentautumista harjoitteluun tai tekemiseen, joka tähtää asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen.

 

Harjoittelun tavoitteet ja hyödyt

Harjoittelun tavoitteena on motivoituminen ja innostuminen psyykkisen valmentautumisen jatkuvaan ja tilanteisiin sopivaan hyödyntämiseen omassa valmennuksen tai harjoittelun kokonaisuudessa.

Tavoitteena on, että psyykkinen harjoittelu muodostuu luonnolliseksi, tavalliseksi ja jokapäiväiseksi osaksi tekemistä tai harjoittelua. Näin psyykkiset ominaisuudet ja taidot kehittyvät koko ajan fyysisen, teknisen tai muun taitavuuden rinnalla. Tämä varmistaa suorituskyvyn kehittymistä tehokkaasti ja myös ennaltaehkäisee mahdollisten ongelmien, kuten huonon itseluottamuksen kokemisen tuntemusten syntymistä.

 

Harjoitteet, jotka sisältyvät materiaaliin

Starttipaketti 1

Harjoite 1: Valmistautuminen: Harjoitukseen valmistautumisen tehtävä

Harjoite 2: Lämmittely: Motivaation virittäminen

Harjoite 3: Lajiharjoittelun laatu: Keskittymisen laadun arviointi

Harjoite 4: Kilpaileminen: Paineenhallinnan (ja muiden psyykkisten taitojen) harjoittaminen

Harjoite 5: Lajiharjoittelun laatu ja kilpaileminen: Itseluottamuksen vahvistaminen

Harjoite 6: Loppuverryttely: Harjoitusanalyysi loppuverryttelyssä

 

Starttipaketti 2

Harjoite 1: Valmistautuminen: Harjoituksen tavoitteenasettelu

Harjoite 2: Lämmittely: Harjoitukseen virittäytyminen

Harjoite 3: Lajiharjoittelu: laatu: Motivoitumisharjoitus

Harjoite 4: Kilpaileminen: Kilpailemisen harjoittelu

Harjoite 5: Loppuverryttely: Itseluottamuksen tarkastus harjoituksen lopuksi

Harjoite 6: Jälkipuinti: Onnistumisen jälkipuinti

 

Ostettuasi materiaalin sinulla on oikeus kopioida harjoitelomakkeita ja -ohjeita omaan käyttöösi. Materiaalissa on 31 sivua.