Verkkokauppa

Lasten innostus, motivaatio ja tavoitteiden voima

32,00  sis. alv.

Lasten innostuksen, motivaation ja tavoitteiden materiaali tarjoaa tietoiskuittain esitettyä tietoa sekä hauskoja ja monipuolisia harjoituksia liittyen lasten innostukseen ja motivaatioon sekä niiden kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Materiaalin harjoitteet voidaan helposti ja luonnollisesti toteuttaa lasten muun harjoittelun yhteydessä, jolloin harjoitteet myös monipuolistavat ja rikastuttavat harjoittelua ja vuorovaikutusta monin tavoin.

Lasten teemavihkoissa seikkailee energinen ja hellyttävä lohikäärmehahmo tuomassa ohjaajille ja lapsille iloista ja luovaa energiaa harjoitushetkiin.

Lasten innostus, motivaatio ja tavoitteiden voima -materiaali sisältää harjoittelun tavoitteiden ja hyötyjen kuvauksen, tietoiskut aiheesta sekä kymmenen käytännössä tehtävää harjoitetta. Lisäksi esitetään harjoitteiden lyhyet kuvaukset.

Harjoitteiden avulla valmentajat, liikkuvat ja urheilevat lapset sekä muut lukijat harjoittelevat tapoja, toimintaa ja ajatusmalleja, jotka vaikuttavat myönteisesti lasten innostukseen ja motivaatioon ylläpitäen ja kehittäen näin oppimista ja viihtymistä. Lapset oppivat valmiuksia ja taitoja oman ajattelun säätelyyn, ymmärryksen lisääntymiseen koskien urheilussa ja lajissa esiintyviä syy-seuraus-suhteita,  motivaation ylläpitämiseen, vastuun ottamiseen ja ryhmän iloisen ja tekemiseen suuntautuvan ilmapiirin ylläpitämiseen.

Harjoitteet soveltuvat noin 6 vuotiaista lapsista noin 11-12 -vuotiaisiin lapsiin valmentajan huomioidessa lasten tiedolliset, fyysiset ja sosiaaliset valmiudet sekä harjoituskokemuksen.

 

Materiaalin sisältämät harjoitteet ovat:

Harjoite 1: Kysymyksiä valmentajalle lasten innostuksesta ja motivaatiosta

Harjoite 2: Hauskuuspäiväkirja

Harjoite 3: Lapset määräävät -päivä

Harjoite 4: Lapset kysyvät miksi -päivä

Harjoite 5: Lajitietokilpailu

Harjoite 6: Tavoitekartta

Harjoite 7: Lasten omat tavoitteet

Harjoite 8: Meidän ryhmän kivat jutut

Harjoite 9: Arvataan tavoitteita

Harjoite 10: Kotitehtäviä liittyen innostukseen, motivaatioon ja tavoitteisiin

 

Ostettuasi materiaalin sinulla on oikeus kopioida harjoitelomakkeita ja -ohjeita omaan käyttöösi.