Verkkokauppa

Tuotepaketti – Lasten teemavihkot

Alkaen: 51,20  sis. alv.

Ostamalla vähintään kaksi teemavihkoa, saat 20% alennuksen kaikista valitsemistasi tuotteista. Valitse pakettiin haluamasi tuotteet alta.

 

Product Quantity

Lasten innostus, motivaatio ja tavoitteiden voima

Lasten innostuksen, motivaation ja tavoitteiden materiaali tarjoaa tietoiskuittain esitettyä tietoa sekä hauskoja ja monipuolisia harjoituksia liittyen lasten innostukseen ja motivaatioon sekä niiden kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Materiaalin harjoitteet voidaan helposti ja luonnollisesti toteuttaa lasten muun harjoittelun yhteydessä, jolloin harjoitteet myös monipuolistavat ja rikastuttavat harjoittelua ja vuorovaikutusta monin tavoin.

1

Lasten itseluottamuksen tukeminen ja kehittäminen valmennuksessa

Lapsi alkaa jo melko pienestä pitäen odottaa suorituksiensa ihailua sekä enenevässä määrin verrata omia suorituksiaan muiden suorituksiin. Urheilussa ja liikunnassa saaduilla kokemuksilla siitä, kuinka kykeneväksi, taitavaksi ja tärkeäksi lapsi itsensä kokee, on merkittäviä vaikutuksia ajatellen lapsen itsetunnon ja itseluottamuksen kehittymistä kohti itseensä uskovaa ja itseään tärkeänä pitävää nuorta ja aikuista.

Materiaalin avulla valmentajat ja ohjaavat voivat omaksua tieto- ja työkalupakin, jonka avulla itseluottamuksen kehittymisestä ja harjoittelusta tulee jatkuva, kiinteä ja luonnollinen osa lasten harjoitusryhmän toimintaa.

1

Lasten tunnetyöskentely ja mielikuvaharjoittelu

Lasten tunnetyöskentelyn ja mielikuvaharjoittelu materiaalin avulla lapset ja heidän valmentajansa voivat tutustua ja innostua tunnetaitojen harjoittelusta sekä mielikuvien monipuolisesta hyödyntämisestä muun harjoittelun luontevana osana.

Teemavihko sisältää selkeästi, tietoiskuittain esitettyä tietoa lasten tunnetyöskentelystä ja mielikuvista sekä niiden kehittämisen tavoista osana lajiharjoittelua. Harjoitteiden myötä tunnetaitojen ja mielikuvien harjoittelusta tulee kokonaisuutta monipuolistava, mukava ja kiinnostava asia.

1

Lasten keskittyminen

Keskittynyt lapsi ymmärtää valmentajan ohjeet ja suorittaa tehtäviä innostuneesti alusta loppuun. Ohjatun keskittymisen harjoittelun avulla lapset saavat kokemuksia hyvistä keskittymisen hetkistä ja onnistuneista harjoituksista.

Teemavihko sisältää tietoiskuittain esitettyä tietoa lasten keskittymisestä sekä keskittymisen kehittämisen tavoista hauskasti ja helposti osana lajiharjoittelua. Materiaalin avulla ohjaajat ja valmentajat saavat ideoita ja taitoja ohjata lasten keskittymisen kehittymistä ja säilymistä muiden opetettavien taitojen rinnalla.

1

Lasten kilpaileminen

Tervetuloa lasten kilpailemisen harjoitteiden pariin! Teemavihko Lasten kilpaileminen tarjoaa lasten ohjaajille ja valmentajille tietoiskuja ja käytännön harjoitteita liittyen lasten kilpailemiseen. Materiaalin avulla kilpailemiseen liittyviä psyykkisiä valmiuksia voidaan luonnollisesti harjoitella kaiken muun harjoittelun rinnalla. Harjoitteet tuovat lasten rutiineihin kivoja poikkeuksia, ja ne kehittävät niin ryhmähenkeä kuin itseluottamusta kilpailemisen taitojen ohella.

1