Verkkokauppa

Lasten kilpaileminen

32,00  sis. alv.

Tervetuloa lasten kilpailemisen harjoitteiden pariin! Teemavihko Lasten kilpaileminen tarjoaa lasten ohjaajille ja valmentajille tietoiskuja ja käytännön harjoitteita liittyen lasten kilpailemiseen. Materiaalin avulla kilpailemiseen liittyviä psyykkisiä valmiuksia voidaan luonnollisesti harjoitella kaiken muun harjoittelun rinnalla. Harjoitteet tuovat lasten rutiineihin kivoja poikkeuksia, ja ne kehittävät niin ryhmähenkeä kuin itseluottamusta kilpailemisen taitojen ohella.

Lasten teemavihkoissa seikkailee energinen ja hellyttävä lohikäärmehahmo tuomassa ohjaajille ja lapsille iloista ja luovaa energiaa harjoitushetkiin.

Lasten kilpaileminen -materiaali sisältää harjoittelun tavoitteiden ja hyötyjen kuvauksen, tietoiskut aiheesta sekä kahdeksan käytännössä tehtävää harjoitetta. Lisäksi esitetään harjoitteiden lyhyet kuvaukset.

Materiaalissa esitetyissä harjoituksissa pyritään ennen kaikkea siihen, että lasten kilpailemisen harjoittelu tapahtuu innostavasti ja turvallisesti säilyttäen leikinomaisuuden ja tekemisen ilmapiirin. Tavoitteena on, että harjoitteiden toteuttamisen myötä lapset saavat paljon kilpailemiseen ja pelaamiseen liittyviä onnistumiskokemuksia sekä kiinnostavia harjoitushetkiä, jotka lisäävät motivoituneisuutta ja kilpailemisen rentoutta.

Harjoitteet soveltuvat noin 7 vuotiaista lapsista noin 11-12 -vuotiaisiin lapsiin valmentajan huomioidessa lasten tiedolliset, fyysiset ja sosiaaliset valmiudet sekä harjoituskokemuksen.

 

Materiaalin sisältämät harjoitteet ovat:

Harjoite 1: Tarkastele ilmiöitä ja tuntemuksia

Harjoite 2: Jutellaan kilpailemisesta

Harjoite 3: Suunnittele kilpailu!

Harjoite 4: Tärkeää ennen kilpailua ja peliä

Harjoite 5: Tärkeää kilpailun ja pelin jälkeen

Harjoite 6: Valmentajan omia ajatuksia kilpailemisesta

Harjoite 7: Lasten suunnittelema kilpailu

Harjoite 8: Epäonnistutaan tahallaan

 

Ostettuasi materiaalin sinulla on oikeus kopioida harjoitelomakkeita ja -ohjeita omaan käyttöösi.