Verkkokauppa

Lasten keskittyminen

32,00  sis. alv.

Keskittynyt lapsi ymmärtää valmentajan ohjeet ja suorittaa tehtäviä innostuneesti alusta loppuun. Ohjatun keskittymisen harjoittelun avulla lapset saavat kokemuksia hyvistä keskittymisen hetkistä ja onnistuneista harjoituksista.

Teemavihko sisältää tietoiskuittain esitettyä tietoa lasten keskittymisestä sekä keskittymisen kehittämisen tavoista hauskasti ja helposti osana lajiharjoittelua. Materiaalin avulla ohjaajat ja valmentajat saavat ideoita ja taitoja ohjata lasten keskittymisen kehittymistä ja säilymistä muiden opetettavien taitojen rinnalla.

Lasten teemavihkoissa seikkailee energinen ja hellyttävä lohikäärmehahmo tuomassa ohjaajille ja lapsille iloista ja luovaa energiaa harjoitushetkiin.

Materiaali sisältää harjoittelun tavoitteiden ja hyötyjen kuvauksen, tietoiskut aiheesta sekä kahdeksan käytännössä tehtävää harjoitetta. Lisäksi esitetään harjoitteiden lyhyet kuvaukset.

Teemavihkossa esitetyt harjoitteet vaikuttavat myönteisesti lasten keskittymisen kehittymiseen ja onnistumiseen. Tämä vaikuttaa luonnollisesti harjoittelun ja oppimisen laatuun myönteisesti, mikä puolestaan lisää lasten viihtymistä harjoituksissa. Lapset kiinnostuvat keskittymisen taidosta ja sen merkityksestä siihen, miten oma suoriutuminen ja harjoittelu sujuvat. Näin saavutetaan merkittäviä oppimisvalmiuksia sekä taitoja vaikuttaa omaan suorituskykyyn ja olotilaan.

Harjoitteet soveltuvat noin 6 vuotiaista lapsista noin 11-12 -vuotiaisiin lapsiin valmentajan huomioidessa lasten tiedolliset, fyysiset ja sosiaaliset valmiudet sekä harjoituskokemuksen.

 

Materiaalin sisältämät harjoitteet ovat:

Harjoite 1: Kysymyksiä valmentajalle lasten keskittymisen edellytyksistä

Harjoite 2: Keskittymisrutiinit

Harjoite 3: Keskittymistehtäviä harjoituksiin

Harjoite 4: Keskittymisen ylläpitäminen alusta loppuun

Harjoite 5: Keskittymistä edistävä Juttupussi-harjoitus

Harjoite 6: Kummalliset ja lisääntyvät ohjeet

Harjoite 7: Yhteinen keskittymismerkki

Harjoite 8: Keskittyminen häiriön alla

 

Ostettuasi materiaalin sinulla on oikeus kopioida harjoitelomakkeita ja -ohjeita omaan käyttöösi.