Uusia vahvistuksia Copen tiimiin!

Iloksemme voimme ilmoittaa, että asiantuntijatiimimme on vahvistunut kahdella ammattilaisella!

Copen alihankkijatiimissä pitkään toiminut psykologi ja psyykkinen valmentaja Tanja Keskinen aloittaa osa-aikaisessa työsuhteessa Copessa syyskuun alussa. Tanjalla on monipuolista kokemusta psykologina julkisissa palveluissa sekä urheilupsykologisesta työskentelystä monien eri lajien urheilijoiden kanssa. Tanja työskentelee Copessa yksilöiden, ryhmien ja koulutusten parissa. Tanjalle voit varata ajan ajanvarauksemme kautta.

Lisäksi yhteistyökumppanitiimimme saa vahvistusta, kun muusikko, musiikkipedagogi, urheilun moniosaaja ja psyykkinen valmentaja Anni Jääskeläinen liittyy tiimiimme. Annilla on taustaa sekä muusikkona ja kilpaurheilijana, että opettajana ja valmentajana, ja hän vahvistaakin etenkin tiimimme taidekentän osaamista. Anniin saat yhteyden sähköpostitse focus@copeoy.fi.

Lämpimästi tervetuloa työsuhteeseen Tanja ja tiimiin Anni!